Menu

JUNGELBOKEN, desember 2014

Teaterfanter 3 spilte Jungelboken jr for foreldre og venner juni 2014. Forestillingen ble så fin at vi synes det var synd å gi seg med det. Derfor tenkte vi at det hadde vært kjempegøy å leie Storstova og invitere alle barneskolene. Dette fikk vi til, takket være frifond.

Vi bestemte oss for å ha en åpen forestilling søndag 7. desember og skoleforestillinger mandag 8. desember. Den åpne forestillingen kalte vi "Fra alle oss".

FRA ALLE OSS, 7. desember
Teaterfanter 3 viste JUNGELBOKEN jr. I tillegg danset både prinsesseballett og dansefantene. Mikael Åsbjørnsson - Hodne og Eileen Lilly Lebius gav forestillingen en fin ramme med sanger fra Disneys verden.

JUNGELBOKEN jr, skoleforestillinger 8. desember
En forkortet teaterversjon av den kjente og kjære Disneyfilmen. Akkopagnert av heftige jungelrytmer følger vi Mowgli og Bagheera gjennom jungelen til menneskelandsbyen. På veien møter de Baloo og ulvene, og de må flykte fra både Kong Louie og Shere Khan. Bli med inn i jungelen der dyrene hersker og hvor kun de sterkeste overlever....

Vi satte i utgangspunktet opp 2 skoleforestillinger og reiste rundt med invitasjon til alle barneskolene. Etter to timer hadde vi så mange påmeldte at vi måtte sette opp enda en skoleforestilling for å få plass til alle ! Så jungelgjengen vår fikk spille for ca 1200 skoleelever - kjempegøy!!!

Produksjon og regi: Camilla Ystanes og Marianne Kåstad
Sang: Inger Løvslett
Dans: Trine Marie Abelsnen
Lyd: Ole Andreassen
Lys: Axel Sundbotten

Kursinstruktører - Prinsesseballett: Sunniva Grande - Jazzdans: Cecilie Hadland

Elever fikk Jungelboken i julegåve - Jærbladet